Pages Navigation Menu

Blog voor toekomstige etiquette-experts

Adverteren

Jouw website of bedrijf naamsbekendheid geven op etiquetteregels.eu?

Om je website of onderneming meer naamsbekendheid te geven bieden we verschillende mogelijkheden. Advertenties die onze doelgroep benaderen hebben uiteraard de grootste impact.

 

Blogpost plaatsen

Je artikel blijft voor altijd tussen andere waardevolle blogposts staan. Je advertorial komt niet over als een advertentie aangezien het tussen de standaard blogposts staat. Je advertorial staat altijd minstens twee weken helemaal bovenaan.

Schrijf een informatief artikel waarin je onze lezers verleidt met tips en waardevolle content. Zorg op het einde voor een spectaculaire actie en je reclamestunt is geslaagd. Daarnaast kun je een aantal links in je blogpost opnemen.

De prijs voor al dit supers is vanaf €100. Stuur je artikel vandaag nog in en zie het deze week al online verschijnen.

Bannerruimte huren

Adverteren bij  etiquetteregels.eu is laagdrempelig en risicoloos. Je adverteert op basis van een vast tarief per maand. Kortom: effectief en efficiënt adverteren. Zeker als je bedenkt dat ook bezoekers die niet doorklikken naar jouw site al wel kennis maken met jouw bedrijfsnaam.

Prijs: vanaf €50 per maand, verschillende formaten en posities zijn mogelijk. Voor meer informatie of het aanvragen van een advertentie kunt u contact opnemen.

Ps: Sinds kort bieden wij een nieuwe advertentievorm aan, “de hello-bar”. De voordelen van een pop-up zonder de nadelen. Informeer ernaar!

 

Wat zijn de regels?
In feite is alles toegestaan om te promoten, maar alle advertenties en blogposts die ingaan tegen de waarden van de website worden niet geplaatst. Voor meer informatie of het aanvragen van een advertentie kunt u contact opnemen.

Ja, ik wil meer info

Belangrijk!
Een advertentie en link levert niet alleen direct verkeer op, maar draagt ook bij aan een betere positie in de zoekmachines.